Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Fredag d. 28. januar 2022, Kl. 17:00 til kl. 19:00
Familiekirke - Hvor sætter du din fod?

Så er det igen tid til at slå dørene op for børn og voksne i alle aldre, og invitere til Familiekirke i Kirkeladen. Det er på fredag den 28. januar kl. 17-19, og vi håber, at I har lyst til at komme og være med. Der er ikke tilmelding, men husk mundbind og coronapas.

Vi skal høre om og se en masse fødder, og vi skal selv lave fødder og fodaftryk - måske sviner det lidt, så husk ikke at tage det pæneste tøj på.

Vi starter med en kort, sjov børnegudstjeneste, derefter er der dejlig aftensmad til alle og efter maden skal vi være kreative.

Vi glæder os til at se jer.

Familiekirken afholdes den sidste fredag i de fleste af årets måneder i Kirkeladen fra kl. 17-19 - hver gang med et nyt sjovt tema, ny dejlig aftensmad og nye spændende aktiviteter.

Kom og vær med - ikke to gange er ens.