Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Stefan G. Rasmussen: Verdensberømt - og hva' så?

APR
19

Stefan G. Rasmussen: Verdensberømt - og hva' så?


Dato Onsdag d. 19. april 2023, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Sted Kirkeladen, Gl.Ringstedvej 65, 4300 Holbæk
Medvirkende
Ib Henriksen
Pris
gratis
Stefan G. Rasmussen: Verdensberømt - og hva' så?

I en del år har tidligere Luftkaptajn Stefan G. Rasmussen, draget land og rige rundt med sine filosofiske betragtninger om livet og dets finurligheder.

Ingen tvivl, så satte nødlandingen af SAS-flyet SK751 i 1991, hvor alle 129 ombord overlevede, hans liv i relief. Fra at være ”en almindelig dansker og pilot” blev han udråbt til ”helt”, og fra det ene øjeblik til det andet, blev han trukket fra anonymitetens fredfyldte skygge og ind i kendthedens skærende rampelys. I causeriet “Verdensberømt... Hva’ så?” berører Stefan mange af livets emner. Han taler åbent og ærlig om det helvede en “berømmelse” også bringer med sig. Han berører emner såsom tiden og virkeligheden med udgangspunkt i sin barndom og hans eventyrlige liv. Han giver tilhørerne bevis for, at alle mennesker er unikke. Han lukker sine tilhører ind i det inderste rum der opstår, når man som menneske ved, at man skal dø... Og som en lille sidegevinst krydrer han det hele med toner fra hans saxofon og sangstemme.

Som 44-årig fik Stefan “en chance til”. Han tog denne chance - ikke for at fortsætte i samme spor, men for virkelig - at give sig selv et nyt liv!

Kom og mød et ganske almindeligt mennesker, der har haft et ganske ualmindeligt liv…