Dato Torsdag d. 22. september 2022, kl. 09:00
frivilligudvalget
200kr
Menighedstur til Møn

Kom med på menighedstur til Møn

– vi skal se Fanefjord kirkes fantastiske kalkmalerier, Stege sukkerfabrik og spise frokost på Fanefjord Skovpavillon.

Torsdag den 22. september drager vi afsted på en bustur til Møn. Vi mødes kl. 08:15 på P-pladsen ved Kirkeladen og kl. 8:30 kører vi afsted. I bussen serveres kaffe/te og et rundstykke. Vi får en spændende guidet rundvisning i Fanefjord kirke, som er kendt for de mange og flotte kalkmalerier udført af Elmelundemesteren. Frokosten bliver serveret på den nærliggende Fanefjord Skovpavillon. Skovpavillonen kendes også fra tv-serien Badehotellet, hvor stedet er kulisse til Hotel Udsigten. Dagens program rundes af med et besøg på Stege sukkerfabrik, hvor vi får en rundvisning. Bygningerne er ved at blive transformeret fra sukkerproduktion til kulturcenter med atelier, kontorer og detailhandel. Kl. 16 tager vi afsked med Stege og dagens mange indtryk fra Møn. Vi forventer at være tilbage i Holbæk kl. 18.

Frivilligudvalget håber, at rigtig mange vil være med på en hyggelig tur til Møn. Tilmelding sker til kirkekontoret på tlf. 5943 2453. Deltagerbetaling 200kr.

Vi ses!

Frivilligudvalget