Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Andreas Christensen - foredrag om feltpræstens oplevelser

NOV
08

Andreas Christensen - foredrag om feltpræstens oplevelser


Dato Tirsdag d. 8. november 2022, kl. 19:00
Sted Kirkeladen, Gl.Ringstedvej 65, 4300 Holbæk
Medvirkende
Andreas Christensen
Pris
Gratis
Andreas Christensen - foredrag om feltpræstens oplevelser

Sogne- og værnspræst Andreas Christensen fortæller om sine oplevelser som feltpræst. Tirsdag den 8. november kl. 19:00 i Kirkeladen.

En del danske sognepræster arbejder som feltpræster i hæren. Arbejdet foregår både her i landet med at overbringe dødsbud til de faldnes familier, samt opfølgning. Arbejdet foregår der, hvor soldaten er udsendt: Balkan, Libanon, Irak og Afghanistan. Hør om et præstearbejde, der sætter hverdagen i perspektiv. 

Andreas Christensen (f1969) fortæller levende og indgåede om arbejdet som feltpræst og orlogspræst. Andreas Christensen har i mange år været sognepræst i København – først på Østerbro, nu på Nørrebro – og ved siden af dette har Andreas Christensen varetaget jobbet som feltpræst – først ved Husarregimentet og nu på Forsvarsakademiet. Som stabspræst ved Forsvarsakademiet bærer Andreas marineuniform og denne tilknytning til søværnet har givet anledning til 3 måneders tjeneste på fregatten Esbern Snare. Togtet med fregatten skulle egentlig være en piratjagt i Guineabugten, men endte i Østersøen på grund af Putins krig.

Mød op og hør et spændende foredrag om, hvordan det er at arbejde som præst for danske styrker i Irak, Afghanistan, Libanon, Kosovo, Guineabugten, Oksbøl, De Kongelige Stalde og Frederiksberg Slot – samt i de små hjem.

Foredraget vil både beskrive hverdagen blandt soldaterne og hvordan en folkekirke og en kristen kultur forholder sig til krig og ufred.

Foredrag med feltpræst Andreas Christensen den 8. november kl. 1900 i Kirkeladen, Gl. Ringstedvej 65, 4300 Holbæk.

Gratis adgang.